Retour en terugbetaling

Retourneren

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.

Wij zouden het op prijs stellen om gebruik te maken van het retourformulier: Aanmelding voor retour (zie hieronder). De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening. Retourneer je de totale order of enkel een artikel uit een order met meerdere artikelen dan ontvang je een PostNL retourlabel in je mailbox. Na aanmelding heb je 14 dagen de tijd om het product terug te sturen. Na ontvangst van jouw retour gestuurde pakket, wordt het aankoopbedrag met aftrek van het retourlabel binnen enkele dagen tot max. 14 dagen teruggestort naar de door jou aangegeven betaalgegevens. Alle retourbetalingen gaan via een bankbetaling of gekozen betaalmethode.

Kosten retourlabel
Voor het retourneren binnen Nederland berekenen wij € 6,95
Voor het retourneren vanuit België berekenen wij € 6,95
Uiteraard kunt je ook zelf (zonder retourlabel van ons) het pakket retourneren. Let er dan wel op dat de kosten hoger kunnen zijn en dat je wel voordat je de bestelling terug stuurt ons even informeert. 

Bij het niet afhalen op afhaalpunt PostNL:
PostNL bewaart jouw pakket maximaal 7 dagen. Als je binnen die tijd jouw pakket niet hebt afgehaald, dan wordt jouw pakket teruggestuurd naar ons. Indien u het pakket alsnog wilt ontvangen, kunt u een nieuwe order aanmaken. Fraude of overlast wordt niet getolereerd.

Hoe werk het
Na het invullen en indienen van je retourzending (zie hieronder het formulier), ontvang je een e-mail ter bevestiging. Als alles door ons is ontvangen, ontvang je een nieuwe e-mail met een link naar een PostNL verzendlabel. Print deze uit en plak deze op het pakket om daarna bij een PostNL punt af te geven.

Het is niet de bedoeling artikelen te bestellen om maten te passen waarbij niet passende maten retour worden gestuurd. Meet goed de nek-, borst-, omvangmaten enz. voordat je kleding, halsbanden of harnassen bestelt. Mocht je een mand, transportkoffer, dierentas, of verblijf willen bestellen meet dan ook eerst je dier in zijn geheel op om vooraf de juiste keuze te maken. Tevens is er een mogelijkheid om de maatartikelen te passen bij onze vestiging in Veenendaal. Dat kan op afspraak.

Uitzonderingen retourneren

 Uitsluiting van het herroepingsrecht is slechts mogelijk voor producten: 
  • Bij verzegelde producten. Wanneer de verzegeling verbroken is zijn bij deze producten niet retourneerbaar.
  • Producten die duidelijk persoonlijk van aard zijn;
  • Producten die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden;
  • Producten die snel kunnen bederven of verouderen;
  • Het product inclusief verpakking in goede order is ontvangen.

Bundelacties
Sommige artikelen zijn voorzien van een bundelactie.
Dit betekent dat aan het artikel een relevant artikel is toegevoegd.
Het toegevoegde relevante artikel heeft een extra hoge korting of in sommige gevallen zelfs gratis. Deze bundelactie staat onderaan het artikel.
Let op! Indien je een product hebt gekocht dat valt onder een bundelactie, kan alleen het retour worden geaccepteerd indien beide producten worden geretourneerd.
 

Aanmelding voor retour

Social media

Social media

Volg ons op jouw favoriete kanaal.